Єврокуб 1000л вживаний харчовий
5000 грн
Ціна: 4500 грн
Єврокуб 1000л харчовий вживаний. Чисто вимитий та готовий до використання.
На єврокубах є піктограма харчового призначення ємностей. Зазвичай такі ємності мають кран і кришки зеленого кольору, але не завжди.
 
Ємності кубові використовувались для транспортування і зберігання рідких і харчових продуктів, в тому числі:
кислот (оцтова, мурашина, ортофосфорна - ті що використовуються в харчовій промисловості);
лугів;
рослинного масла;
96%-го питного етилового спирту;
та інших продуктів.
 
Основні параметри єврокуба:
Місткість 1000 литров номінальна, 1060 літрів фактична
 
Габаритні розміри, мм:
- довжина 1200 мм - / + 10
- ширина 1000 мм - / + 10
- висота 1160 мм - / + 5
Загальна вага 65 кг
 
призначення:
Кубічні ємності (єврокуб) призначені для транспортування і зберігання рідких хімікатів, кислот, лугів, спиртів, промислових масел, концентратів, палива (крім бензину) і інших продуктів. Єврокуба можна знайти різне застосування, наприклад: ємність 1000л зручно використовувати для поливу територій або для організації каналізації на ділянці.
 
конструкція:
Єврокуби зазвичай складаються з сталевого зварного каркаса (арматура або сталеві трубки) і поліетиленової внутрішньої ємності з сервісним обладнанням. Каркас еврокуба виготовляється зварюванням сталевих профілів і листів з подальшим забарвленням. Ємність для еврокуба виготовляється з поліетилену з високою стійкістю до різних видів хімічних сполук. Залежно від призначення на ємності-контейнері встановлюють пластмасовий нижній слив або шибер. Зазвичай IBC-контейнери можуть використовуватися в широкому температурному діапазоні, Єврокуби забезпечують абсолютну герметичність, механічну міцність, володіють хімічною стійкістю.
       
особливості:
Ємність зручна для наливу і зливу (мається заливна горловина і зливний кран), Евроконтейнер маючи кубічну форму, зручний при вантажно-розвантажувальних роботах і розміщення на транспорті. Легкий, що займає мало місця Еврокуб, завдяки своїй модульній конструкції, може бути пристосований до індивідуальних вимог.