Єврокуб 1000л білий, пластиковий піддон
4300 грн
Ціна: 3800 грн
Ємність кубовая біла 1м3 (єврокуб) на пластиковому піддоні в металевому каркасі. Колишня у вжитку 1 раз. Оптова ціна - дешевше.
 
Ємність 1000л Використовувати для транспортування і зберігання водоемульсійних лаків, парфумерних ароматів, добавок в дизпаливо, добрив, розчинників.
Еврокуб має відмінний вигляд, виглядає як новий. Еврокуб злитий, немитий. За запитом замовника ми можемо вимити єврокуб.
 
Еврокуб має спеціальну мірну шкалу в літрах і галонах. З їх допомогою можна легко візуально визначити залишок сировини в ємності.
 
 
Ємності кубові призначені для транспортування і зберігання рідких хімічних і харчових продуктів, в тому числі:
ізопропілового спирту;
кислот;
лугів;
рослинного масла;
оцтової кислоти;
96% -го питного етилового спирту;
та інших продуктів.
 
Внутрішня поверхня еврокуба: Поліетилен низького тиску.
Заливний отвір / кришка: Круглий отвір діаметром 150,0 мм, 250мм або 400мм, пломбованого з накручують кришкою NW 150, 250 або 400 з хомутом.
Зливний пристрій (кран): Інтегрований (вбудований) кран діаметром 50 або 80, 150 мм.
 
Основні параметри еврокуба:
Місткість 1000 литров номінальна, 1060 літрів фактична
Габаритні розміри, мм:
- довжина 1200 мм - / + 10
- ширина 1000 мм - / + 10
- висота 1160 мм - / + 5
Загальна вага 65 кг
Допуск UN 31 / HA1 / Y
призначення:
Кубічні ємності (єврокуб) призначені для транспортування і зберігання рідких хімікатів, кислот, лугів, спиртів, промислових масел, концентратів, палива (крім бензину) і інших продуктів. Еврокуба можна знайти різне застосування, наприклад: ємність 1000л зручно використовувати для поливу територій або для організації каналізації на ділянці.
 
конструкція:
Еврокуби зазвичай складаються з сталевого зварного каркаса (арматура або сталеві трубки) і поліетиленової внутрішньої ємності з сервісним обладнанням. Каркас еврокуба виготовляється зварюванням сталевих профілів і листів з подальшим забарвленням. Ємність для еврокуба виготовляється з поліетилену з високою стійкістю до різних видів хімічних сполук. Залежно від призначення на ємності-контейнері встановлюють пластмасовий нижній слив або шибер. Зазвичай IBC-контейнери можуть використовуватися в широкому температурному діапазоні, Єврокуби забезпечують абсолютну герметичність, механічну міцність, володіють хімічною стійкістю.
       
особливості:
Ємність зручна для наливу і зливу (мається заливна горловина і зливний кран), Евроконтейнер маючи кубічну форму, зручний при вантажно-розвантажувальних роботах і розміщення на транспорті. Легкий, що займає мало місця Еврокуб, завдяки своїй модульній конструкції, може бути пристосований до індивідуальних вимог.
       
Випробування на міцність:
Стандартні IBC контейнери (еврокуби) виготовляється з поліетилену високої щільності ПНД (HDPE), які поміщаються в сталеву кошик, прикріплену до піддону, що надає неймовірну міцність цього виробу. IBC-контейнери підходять для багаторазового використання, забезпечують абсолютну герметичність і механічну захист. А кубічна форма IBC контейнера економить займаний простір.
 
Еврокуби розроблені для заповнення продуктів з максимальною щільністю 1,9
Еврокуб ідеально підходить для високого складського затоки (особливо посилена нижня пластина запобігає прогин ємності)
Еврокуби можуть бути покладені до 4 штук у висоту
Еврокуб має посилену, стійку грати з трубчастої сталевої сітки
Еврокуби мають додатковий захист на кутах, щоб захистити внутрішній контейнер
Еврокуби доступні в різних розмірах і комплектаціях
 
Основні переваги IBC контейнера:
Зручність наливу і зливу, зручність при вантажно-розвантажувальних роботах, зручне розташування на транспорті, безпеку транспортування. Легкий, що займає мало місця єврокуб, завдяки своїй модульній конструкції, може бути пристосований до індивідуальних вимог.
 
Використання IBC-контейнерів економить займаний простір, отже, витрати будь транспортування речовин в IBC-контейнерах за інших рівних умов нижче, ніж чим в бочках. Економія на транспортуванні залежить від умов транспортування, від типів речовин, що перевозяться, класу їх небезпеки, відстані і багатьох факторів, які в різних випадках індивідуальні, але вигоди від транспортування речовин в єврокубах очевидні.