Бочка 227л вживана з двома пробками
Ціна: 360 грн
Бочка 227л б / у з двома горловинами.
 
Бочки поліетиленові об'ємом 227 літрів, після разового використання, готові для вторинного застосування. При практично незмінному зовнішньому вигляді і не втраченими функціональними властивостями, бочки мають значно меншу вартість на відміну від нових. Так само можна придбати бочки з вирізаною по колу верхньою частиною, наприклад під воду. Можливе використання в якості пантонов при будівництві приватних причалів, мостів. Є кілька видів бочок з двома горловинами. Бувають однакові пробки або одна маленька і одна велика.
 
Бочка L-Ring Plus Drums - оригінальна розробка Концерну MAUSER (Німеччина) вважається стандартом серед пластикової промислової упаковки по всьому світу. Євро бочка проводиться методом видувного формування з поліетилену низького тиску, що відрізняється високими характеристиками міцності і хімічну стійкість. Безшовний корпус бочки не має слабких місць. Серійний колір - синій.
 
Бочка L-Ring Plus Drums є ідеальною упаковкою для широкого спектра як харчової продукції так і агресивних речовин, більшість з яких заборонені до фасування в металеву тару без спеціального покриття: кислоти, луги, які містять хлор продукти та інші небезпечні вантажі.
 
Технічні характеристики бочки:
Вага (кг): 8,5
Повна місткість (у літрах): 227
Зовнішній діаметр (мм): 581
Висота (мм): 935
Діаметр меньш.горловіни (мм): 56 * 4
Діаметр больш.горловіни (мм) 70 * 6
Допуск: UN / 1H1 / X / 250 / JAHR / BAM
Колір блакитний
 
 
Аргументи на користь бочки: